Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Διασωληνωμένος 15χρονος στο Σίδνευ μετά από σφοδρό ξυλοδαρμό...


Ένα 15χρονο αγόρι που κλώτσησαν επανειλημμένα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ μιας ομάδας εφήβων  είναι σε μηχανική υποστήριξη και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.


Ήταν μια μάχη που ξέσπασε στα ανατολικά του Σίδνεϊ μεταξύ των μελών της ομάδας κατά μήκος του Anzac Parade στο Kingsford στα νοτιοανατολικα του Σίδνεϊ, περίπου στις 11.50 (τοπική ώρα) χθες το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ήταν όλοι γνωστοί μεταξύ τους, όπως είπαν. Το 15-χρονο αγόρι έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του όταν δέχτηκε ανεξέλεγκτα πολλές κλωτσιές στο κεφάλι.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Vincent, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένας 15-χρονος νεαρός συνελήφθη στο σημείο του επεισοδίου και σε αυτόν χρεώνεται ο σοβαρός τραυματισμός του συνομίληκού του. Θα οδηγηθεί σε παιδικό δικαστήριο στις 9 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.