Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

All included ξενοδοχείο; Για ψάξτο καλύτερα...


Με το ξεφούσκωμα που έχει φάει το πορτοφόλι μας τελευταία, όλο και περισσότεροι αναζητούν ξενοδοχεία που στο πακέτο της τιμής της διανυκτέρευσης να τα περιλαμβάνουν ...όλα! Αλλά επειδή και οι ξενοδόχοι σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούν να βάλουν ταμπέλα "all-included" χωρίς όμως και να το πολυεννοούν, προσέξτε γιατί...

θα ζητάτε μαρτίνι στο μπαρ και θα σας βάζουν ένα κινέζικο ποτάκι με την δικαιολογία ότι "μοιάζει με μαρτίνι"... Θα ζητάτε τρίτη μπύρα και θα σας λένε ότι δικαιούστε έως 2... Προσοχή λοιπόν. Πριν συμφωνήσετε να πάτε σε ξενοδοχείο που περιλαμβάνει - όπως ισχυρίζεται - τα πάντα στην τιμή, βεβαιωθείτε ότι:
-Δεν σας περιορίζει τον αριθμό των ποτών - αναψυκτικών που θα καταναλώσετε
-Δουλεύει με γνωστές φίρμες ποτών και αναψυκτικών
-Δεν σας περιορίζει χρονικά (π.χ. έως τις 10 το βράδυ) για την "ελεύθερη" κατανάλωσή σας
-Τα προϊόντα του είναι υψηλής έως άριστης ποιότητας (πολλοί προσφέρουν τυποποιημένα παγωτά από εταιρίες που ΠΟΤΕ δεν έχετε συναντήσει στην ζωή σας και τα προϊόντα δεν αναγράφουν σχεδόν τίποτα στην ετικέτα)
-Το νερό που σας προσφέρεται "δωρεάν" (στην τιμή δηλαδή all included) δεν είναι το νερό βρύσης αποκλειστικά (ειδικά σε νησί, καλύτερα να πιείτε ληγμένη βυσινάδα...)
-Καφές και παγάκια δεν προέρχονται από το νερό βρύσης (που όπως είπαμε ΔΕΝ πίνεται)
-Βεβαιωθείτε πως δεν θα πληρώσετε για αυτονόητες υπηρεσίες που είναι υποχρεωμένο το 4άστερο ή 5άστερο ξενοδοχείο να σας παρέχει (π.χ. γιατρός)

Ρωτήστε, ξεκαθαρίστε και καλή διαμονή... (τα παραπάνω αποτελούν καταγγελίες αναγνωστών που συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.