Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Οριστικά στη Λάτσιο ο Σισέ


Ένας μεγάλος παίχτης, αποχαιρετάει τον Παναθηναϊκό και βέβαια το λαβωμένο (εν μέσω αποκαλύψεων) ελληνικό ποδόσφαιρο...




Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, συμφώνησε και ο ίδιος με τους Ιταλούς στο ζήτημα των απολαβών του, που αποτελούσαν το μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Η ομάδα της Ρώμης μετά την επιμονή του Γάλλου να μη δεχθεί τις αρχικές της προτάσεις, που έφταναν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ανέβασε την προσφορά της στα 2,1 εκατ. Η εξέλιξη αυτή ικανοποιούσε πλήρως τις απαιτήσεις του Σισέ, ο οποίος είπε το μεγάλο «ναι» και πλέον αναμένεται να ταξιδέψει για την ιταλική πρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Για τη Ρώμη αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα ο ατζέντης του, που θα πάρει μέρος στη ρύθμιση των τελικών λεπτομερειών.
Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λάτσιο εδώ και αρκετό διάστημα. Από τη μεταγραφή αναμένεται να βάλει στα ταμεία του κάτι λιγότερο από έξι εκατομμύρια ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ως στοιχείο πως οι απολαβές του Σισέ στη Λάτσιο θα ξεπερνούν σε ύψος εκείνες του Γερμανού αρχισκόρερ Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι ως ελεύθερη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.