Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ληστεία στα ΚΤΕΛ Πιερίας

Περίεργη ληστεία των ΚΤΕΛ Πιερίας, στην Κατερίνη. Οι δύο ληστές έδειχναν να γνωρίζουν καλά τα κατατόπια κι έφυγαν αρπάζοντας το χρηματικό ποσό των...




25.000 ευρώ!

Η εισβολή των ενόπλων έγινε στις 7.00 το πρωί. Σημαδεύοντας με πιστόλι τον ταμία, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου, τον κλείδωσαν στην αποθήκη κι έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι έρευνες της αστυνομίας, περιστρέφονται σε ανθρώπους που γνώριζαν τα κατατόπια. Και αυτό, διότι οι ληστές φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τον χώρο που θα βρουν τα χρήματα.

Μπήκαν μέσα και ανέβηκαν κατευθείαν στον 1ο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι είτε κάποιος είχε εργαστεί εκεί στο παρελθόν, είτε είχαν "εσωτερική πληροφόρηση". Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.