Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Εισιτήριο της ΤΡΕΝΟΣΕ με την αυξημένη τιμή που εκδόθηκε κατά λάθος, φέρει τη νέα τιμή! - κρίμα στις διαψεύσεις τους!


Το εισιτήριο αυτό εκδόθηκε στις 11 Ιουλίου από το μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΕΝΟΣΕ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εκδόθηκε κατά λάθος όταν ο προγραμματιστής του νέου συστήματος έβαλε ως ημέρα έναρξης των αυξήσεων, την 11η και όχι την 19η Ιουλίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα τρομερό παράδοξο! Για το ίδιο τρένο, την ίδια διαδρομή και την ίδια θέση, κάποιοι πλήρωσαν το κανονικό εισιτήριο (36€) που ισχύει και σήμερα και κάποιοι άλλοι, πλήρωσαν τη νέα τιμή που ΘΑ ισχύσει από την 19η Ιουλίου και μετά... Δηλαδή 51€... Από κεκτημένη ταχύτητα (για να δείτε ότι είμαστε σε θέση να ξέρουμε πολλά...) σε κάποια εκδοτήρια οι κοπέλες, εξέδωσαν εισιτήριο με τιμή 51€ αλλά επειδή ξέρουν απ έξω τις τιμές (φυσικό είναι) ζητούσαν και εισέπρατταν την παλιά τιμή των 36€. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει έλλειμα στα ταμεία τους από 300€ έως 1500€!!! Και οι υπάλληλοι έτρεχαν να μαζέψουν τα υπερχρεωμένα εισιτήρια για να μην πληρώνουν από τις τσέπες τους! Επειδή νομίζετε ότι με μία διάψευση μπορείτε να "καθαρίσετε" κύριοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αντί να κοιτάξετε να μαζέψετε την αλητεία σας, αποφασίσατε να μας προκαλέσετε. Επειδή λοιπόν εμείς στο planet-greece κάνουμε ρεπορτάζ, απαντήστε μας για το εισιτήριο - ντοκουμέντο....ΔΕΙΤΕ ΤΟ!...




Πώς είναι δυνατόν στις 11 Ιουλίου να χρεώνετε σε επιβάτη το εισιτήριο με 51,30 ευρώ για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα; Και γιατί 51,30; Είναι τυχαίο που η τιμή αυτή είναι ακριβώς η τιμή που βρίσκεται στον κατάλογό μας; ...Δε νομίζω! ΒΛΕΠΕΤΕ 35,10€ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ 16.20€ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΣΥΝΟΛΟ 51,30 η ΝΕΑ ΤΙΜΗ!

Μπορείτε άφοβα να πατήσετε επάνω στο εισιτήριο και να το δείτε σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάλυση....

Τι; Δεν ξέρετε τι να προσέξετε ακριβώς; Για ρίξτε μία ματιά και σε αυτά...


Απαντήστε λοιπόν επί της ουσίας, τώρα, ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ 75%; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.