Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Επανεξετάζει το υπουργείο οικονομικών τα τέλη κυκλοφρίας των ΙΧ.

Ειδικότερα εξετάζεται να θεσπιστούν οικογενειακά κριτήρια καθώς και ...


κριτήρια παλαιότητας του αυτοκινήτου για τον υπολογισμό των τελών. Συγκεκριμένα, όπως λένε παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, δεν είναι δίκαιο να επιβαρύνεται το ίδιο ένας κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου 1.800 κυβικών εκατοστών με τρία παιδιά με τον κάτοχο ενός ίδιου αυτοκινήτου χωρίς παιδιά και ότι δεν μπορεί να πληρώνει το ίδιο τέλος κάποιος που έχει ΙΧ αυτοκίνητο 2.000 κυβικών παλαιότητας 10 ή 15 ετών με αυτόν που κατέχει το ίδιο αυτοκίνητο καινούργιο. Για φέτος πάντως θα ισχύσει κανονικά ότι έχει ανακοινωθεί.Η αύξηση 10% δηλαδή ,ενώ η όποια αλλαγή θα ισχύσει από τον επόμενο χρόνο.Ερώτημα παραμένει τι θα γίνει με τα αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο και κανονικά θα πρέπει να χαρακτηρίζονται ως υβριδικά και να πληρώσουν μειωμένα τέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.