Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Νοικοκυρές σε απόγνωση... άδειαζαν σπίτια

Τέσσερις γυναίκες, ηλικίας από 25 έως 42 ετών, αποφάσισαν να αφήσουν τα κουζινομάχαιρα και να πάρουν τα όπλα. Εισέβαλλαν σε σπίτια και έκαναν μπάζα που θα λήστευαν ακόμη και διάσημοι άνδρες κακοποιοί...



Πρόκειται για 4 Ελληνίδες, ηλικίας 25, 28, 36 και 42 ετών, οι οποίες είχαν συστήσει συμμορία, που χτυπούσε σπίτια στη Θεσσαλονίκη. Όχι όμως οποιοδήποτε σπίτι. Έκαναν έρευνα, εντόπιζαν τα θύματά τους κι όταν έβλεπαν ότι είχαν μεγάλα περιθώρια... κέρδους. Τέλος στη δράση τους έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα οι δράστιδες την 24-6-2011/ από τις 11.30 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, διέρρηξαν διαμέρισμα 1ου ορόφου στη Θεσ-νίκη, οδός Μ. Αλεξάνδρου 23, ιδιοκτησίας ημεδαπής, απ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 90.000 € και κοσμήματα - χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Όπως προέκυψε από την έρευνα οι ανωτέρω δράστιδες εντόπιζαν διαμερίσματα στα οποία απουσίαζαν οι ένοικοι και χωρίς να αφήνουν ίχνη εισέρχονται σε αυτά και αφαιρούσαν αντικείμενα - τιμαλφή. Η έρευνα συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.