Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Χωρίς ταξί αύριο

Σε αντίδραση του πλήρους ανοίγματος του επαγγέλματός τους οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική 24ωρη απεργία αύριο σε ολόκληρη τη χώρα.Σας το γράψαμε πρώτοι άλλωστε νωρίς το μεσημέρι την ώρα που ελήφθη η απόφαση.Μετά τη συνάντησή τους με τον υπουργό...


Γιάννη Ραγκούση ,που δε θα γίνει τελικλα αύριο εξαιτίας του προγραμματισμένου υπουργικού συμβουλίου,θα επανεεκτιμήσουν τη στάση τους.Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι οδηγοί των ταξί τάσσονται υπερ της απελευθέρωσης.Και φυσικά και ο κόσμος που περιμένει με την απελευθέρωση να γίνουν καλύτερες οι υπηρεσίες.Βέβαια δημιουργούνται και δύο θέματα.Το πρώτο,τι θα γίνει με αυτούς που χρυσοπλήρωσαν και ακόμη πληρώνουν την άδεια που έχουν και το δεύτερο που θα κυκλοφορούν τόσα ταξί,μιας και αναμένεται να σχηματιστούν ουρές στις περιφέρειες από κόσμο που θέλει να βγάλει μια άδεια ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.