Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Για Αμερικη μεταναστεύουν οι Έλληνες

Ο δρόμος της μετανάστευσης αρχίζει να γεμίζει από χιλιάδες έλληνες καθώς μέχρι στιγμής 50.000 προσανατολίζονται να μεταναστεύσουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...



Μάλιστα από μέρα σε μέρα και μέχρι και της 15 Ιουλίου θα αναρτηθεί η λίστα του αμερικανικού μεταναστευτικού προγράμματος «Ποικιλία» 2012, που αφορά στο τρέχον έτος, με αιτήσεις που φτάνουν τις 53.000, αύξηση κατά 5.000 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Πρόκειται για το θεσμοθετημένο από το Κογκρέσο μέτρο της αμερικανικής κυβέρνησης με το οποίο κάθε χρόνο δίδονται, ύστερα από κλήρωση, 50.000 άδειες μόνιμης διαμονής στις ΗΠΑ σε όλους τους ενδιαφερόμενους από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου επιθυμούν να γίνουν μετανάστες «ποικιλίας». Όλοι αυτοί βέβαια ξέρετε γιατί τα μαζεύουν και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια .Γιατί το μεσοπρόθεσμο θα μας λιανίσει όλους ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.