Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σημαντική η σημερινή ημέρα για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας.

Αποφασίζουν οι διεθνής τράπεζες εαν θα δεχθούν την πρόταση λύση της Γαλλίας ,για μετακύληση μερους του Ελληνικού χρέους,με επαναγορά ομολόγων που...


 θα λήγουν σε 30 χρόνια.Ουσιαστικά είναι σαν να χρωστάμε σε κάποιο και θα πρέπει αύριο να τον εξοφλήσουμε και γίνεται νέα συμφωνία για να τον εξοφλήσουμε σε 5 χρόνια π.χ.Οι Γαλλικές ,οι Γερμανικές και οι Ολλανδικές τράπεζες έχουν ήδη αποδεχτεί το σχέδιο και αναμένεται στη σημερινή στυνάντηση του IIIF να δεχτούν και οι υπόλοιπες. (μεταξύ μας τώρα θα δεχτούν για να μην χάσουν τα χρήματά τους.Πρόκειται για φαύλο κύκλο,εαν δεν δεχτούν κινδυνευουμε με χρεωκοπεία,που σημαίνει ότι χάνουν τους τόκους και το κεφάλαιο που εισπράτουν .Οπότε θα στηρίξουν με το σκεπτικό ότι θα πάρουν τα λεφτά τους (μας) αργότερα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.