Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Φεύγετε για διακοπές; ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δρόμοι - καρμανιόλες!


Την χρονιά που μας πέρασε, σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα αποτελούσε ένα απέραντο εργοτάξιο. Το κακό είναι ότι η κρίση έδωσε στις τράπεζες το τέλειο άλοθι για να σταματήσουν την χρηματοδότηση των έργων στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της χώρας αλλά και σε μικρότερα έργα που γίνονται ανα περιοχή! Και το αποτέλεσμα είναι είτε να πασαλείψουν τα εργοτάξια, είτε να τα κλείσουν προκαλώντας φοβερές...

καρμανιόλες σε ολόκληρη την επικράτεια! Δεκάδες αναγνώστες στέλνουτν email αναφέροντας ότι είδαν το χάρο με τα μάτια τους, όταν βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά σε ένα κλειστό δρόμο που οδηγούσε σε αναγκαστική πορεία προς κάποιο άλλο δρόμο αλλά η προτεραιότητα ήταν ένας Θεός ξέρει που! Στοπ που δεν έχουν καμία λογική, έργα που γίνονται με ρυθμό χελώνας μέσα στην τουριστική αιχμή, παρακαμπτήριοι δρόμοι που βγάζουν αλλού γι αλλού, προετεραιότητα που οι ντόπιοι "ξέρουν" αλλά οι τουρίστες ούτε καν υποψιάζονται! ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους! καλύτερα να σας βρίζουν 200 οδηγοί που ακολουθούν παρά να περάσετε έναν δρόμο με ρίσκο!
Ακολουθεί μια λίστα με δρόμους που μας ανέφεραν τερατώδη προβλήματα λόγω εγκατάλειψης έργων:
-Σχεδόν ολόκληρη η εθνική Κορίνθου - Πατρών
-Μεγάλα τμήματα της παλιάς Εθνικής Κορίνθου - Πατρών
-κατα τόπους επεμβάσεις στην διαδρομή Πάτρα - Πύργος
-Περιοχή Λεχαινών - Κυλλήνης (κάποιοι ακόμη ψάχνουν να περάσουν από το πορθμείο στην Ζάκυνθο)

Στείλτε μας τις διαπιστώσεις σας να τις δημοσιεύσουμε για όσους αναχωρήσουν προς τον ίδιο προορισμό τις επόμενες μέρες και κυρίως προσέξτε πολύ! Και μην ξεχνάτε ποτέ ότι η διαφορά των 100 χλμ/ώρα από τα 150 χλμ/ώρα είναι 15 λεπτά της ώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.