Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Θα αφήσουν απλήρωτους τους λογαριασμούς φυσικού αερίου.

Με αυτή την πρόταση τελειώνει το δελτίο τύπου τους Ινστιτούτου καταναλωτών,που κατηγορεί για εξαπάτηση του κοινού την διοίκηση της ΔΕΠΑ η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε αυξήσεις στις τιμές του φυσικού αερίου,με τις οποίες ουσιαστικά η τιμή του...


 εξισώνεται με αυτή του πετρελαίου.Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι:

• Επειδή μας παραπλανήσατε στο παρελθόν ότι το φυσικό αέριο θα παρέμενε η καλύτερη ενεργειακή επένδυση.
• Επειδή αποφεύγετε συστηματικά να προσδιορίσετε επακριβώς ποιες θα είναι οι πιθανές επιβαρύνσεις που θα εμφανισθούν στα τιμολόγιά σας.
• Επειδή δεν δεσμεύεστε για τις διακυμάνσεις του κόστους προμήθειας του φυσικού αερίου, εάν δηλαδή θα είναι διαρκείς, προβλέψιμες ή μη,
• Επειδή καμιά διαχρονική εγγύηση από μέρους σας δεν υπάρχει ότι το φυσικό αέριο ως καύσιμο θα είναι φθηνότερο από τα λοιπά.
• Επειδή το ευχολόγιο περί μικρών αυξήσεων δεν μας είναι πιστευτό,
Σας καλούμε να ξανασκεφθείτε τη νέα τιμολογιακή πολιτική σας.
Διαφορετικά ως καταναλωτές που μας στερείτε σιγά - σιγά τη ζωή μας, όλοι εσείς που φροντίζετε για το «καλό μας» μέσω της ένδειας και της εξαθλίωσης , θα αντιδράσουμε!
Υπάρχουν και τα μποϋκοτάζ της μη επένδυσης και της μη πληρωμής των λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.