Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Και τα γυναικόπαιδα στον αγώνα...


Με γυναίκες και παιδιά κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης όπου και παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες ταξί της Ελλάδας που νωρίτερα μάλιστα προχώρησαν σε μια εντυπωσιακή όσο και θαραλέα κίνηση...
Απέκλεισαν άμεσα και με αποφασιστικό τρόπο μια ομάδα νεαρών αντιεξουσιαστών - το πιθανότερο - που προσπάθησε να παρεισφρήσει με σκοπό φυσικά να προκαλέσουν επεισόδια. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το άλλο ενδεχόμενο. Η ομάδα των νεαρών δηλαδή να μην ήταν αντιεξουσιαστές αλλά ..."εξουσιαστές" με τον ίδιο σκοπό. Να προκαλέσουν επεισόδια και να κάνουν την συγκέντρωση μπάχαλο ώστε να διαλυθούν κι αυτοί όπως διαλύθηκαν στο παρελθόν, τόσες και τόσες άλλες "ενοχλητικές" συγκεντρώσεις.
Τέρμα και τελείωσε! Αλήθεια ή ψέμα, πραγματικότητα ή φαντασίωση, η ρετσινιά βγήκε και δεν σβήνει κι εύκολα! Κάθε φορά που γίνονται επεισόδια σε πορεία όλοι θα ψάχνουν να βρουν "ασφαλίτες"... Γι αυτό και ο κόσμος είναι πια καχύποπτος και δεν πρόκειται κανείς να "αγκαλιάσει" νεαρούς με άγριες προθέσεις! Οι επεισοδιακές πορείες τελείωσαν. Πλέον, ακόμη και οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές θα πρέπει να "χτυπήσουν" την εξουσία με ειρήνη. Οι ταραχές δεν είναι πια δικό τους όπλο. Ή δεν είναι μόνο δικό τους. Κι αν δεν αλλάξουν στάση, είναι πολύ πιθανό στο τέλος να τους φορτώνουν όλοι την αποτυχία μιας συγκέντρωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.