Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ΔΕΗ πουλάει τα εργοστάσιά της σε ιδιώτες;

Ίσως να είναι το εναλλακτικό σενάριο ,αντί για την παραχώρηση του 17% των μετοχών του δημοσίου σε ιδιώτες που έχει προκαλέσει τη θύελα αντιδράσεων.Μιλώντας ...


στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ , ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός είπε πως: «η εταιρία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε πώληση εργοστασίων της, αν το ζητήσει ο βασικός μέτοχος». Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ενέργειας-Περιβάλλοντος Κ.Μαθιουδάκης επισήμανε ότι η ενεργειακή πολιτική αναθεωρήθηκε υποχρεωτικά, για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της δύσκολης συγκυρίας. «Η δέσμευση για διατήρηση του 51% των μετοχών από το κράτος δεν ισχύει, όχι επειδή αλλάξαμε γνώμη.Υπάρχει απόφαση να μειωθεί η συμμετοχή του κράτους στη ΔΕΗ. Το πώς θα γίνει αυτό, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.