Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ένας απλήρωτος πρωταθλητής κόσμου!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου στο πιο επίπονο αγώνισμα του υγρού στίβου, στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, παλεύοντας...



με  αντίξοες συνθήκες στη Σαγκάη

Την ίδια ώρα ο Γιαννιώτης, σε μία ακόμη επίδειξη του ήθους και του σπουδαίου χαρακτήρα του, δεν κατηγόρησε κανέναν για τις συνθήκες που βιώνει τα τελευταία χρόνια. Ούτε γκρίνια, ούτε μιζέρια, ούτε μεμψιμοιρία παρά μόνο χαμόγελο, ικανοποίηση και αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα.

Σε κανέναν δεν είπε ότι είναι για περισσότερα από δύο χρόνια απλήρωτος από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό του οποίου είναι αθλητής, ενώ ακόμα και όταν του έγιναν οι σχετικές ερωτήσεις, απέφυγε να απαντήσει.

Δεν αναφέρθηκε ποτέ στο γεγονός ότι αναγκάζεται με δικά του έξοδα να προπονείται στο Βόλο για μεγάλα διαστήματα, αφήνοντας πίσω το… κολυμβητικό χάος της Αθήνας και της Πειραιά! Ούτε, φυσικά, είπε ότι με εξαίρεση ελάχιστα πρόσωπα, είναι εγκαταλειμμένος από Θεό και ανθρώπους…

Του χρόνου, όμως, εάν τα καταφέρει στο Λονδίνο, θα δείτε πόσοι θα τρέξουν να φωτογραφηθούν δίπλα του και να του στείλουν συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Οπως έγινε και τώρα, που τον θυμήθηκαν πολιτικές παρατάξεις και μέλη της κυβέρνησης που ούτε εξ όψεως δεν τον γνωρίζουν!

πηγή: onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.