Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τι ώρα φεύγει το λεωφορείο για Βουλγαρία; Που είναι ο "Τζερεμές" και για την Ελλάδα; (σχετικό πρόγραμμα ΕΕ JEREMY)


Κι ενώ στην Ελλάδα η Κυβέρνηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να περάσει λουκέτο σε ότι μικρομεσαίο κυκλοφορεί στην πιάτσα, στην Βουλγαρία, ...γελάνε και ενισχύουν την συμπαθή μικρομεσαία τους τάξη με το ευτελές ποσό των...

400 εκατομμυρίων €. Πέντε εμπορικές τράπεζες στη Βουλγαρία, μεταξύ των οποίων και η United Bulgarian Bank (που είναι θυγατρική της "Εθνικής τράπεζας της Ελλάδας" - ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!) θα διαχειρίζονται το ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ, με το οποίο το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, θα ενισχύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Βουλγαρίας. Αυτό ανακοινώθηκε, το μεσημέρι, στη διάρκεια της υπογραφής για την ίδρυση του σχετικού ταμείου εγγυήσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος JEREMIE, από τον εκτελεστικό διευθυντή του ευρωπαϊκού ταμείου Ρίτσαρντ Πέλι και από τα αρμόδια διοικητικά στελέχη των πέντε εμπορικών τραπεζών της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.