Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Άμα το διαβάσεις στο tromaktiko ξέρεις ότι... είναι μούφα!

Ακόμη μία ψεύτικη είδηση από το αιματοβαμένο μαϊμοδομπλόγκ tromaktiko, που ούτε μια γάτα δεν μπορεί να τρομάξει, με τις παπάτζες που γράφει. Οι τύποι έγραψαν (αναπαρήγαγαν - υιοθέτησαν όπως θέλετε πείτε) ότι υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ στα επεισόδια, που ήταν μισθοφόροι του ΝΑΤΟ! Κι έβαλαν και φωτογραφία! Μόνο που...




η φωτογραφία είναι ψεύτικη! Οι αστυνομικοί της διμοιρίας που λένε, αυτούς που εννοούν στην φωτογραφία, φορούν χειμερινή στολή... καλοκαιριάτικα!!! Με 35 βαθμούς που είχε την Τετάρτη στο Σύνταγμα, οι άνδρες των ΜΑΤ φορούσαν χειμωνιάτικη στολή!!!


Εκτός κι αν είχαν από μέσα το νανοβιονικό γιλέκο του Μάκη Τ. που πλέον προσφέρει και ψύξη το καλοκαίρι, μαζί με... ένα φραπέ!

Ρε μαϊμούδες, αφήστε το ρεπορτάζ και κοιτάξτε να ασχοληθείτε με καμιά αυθαίρετη καταγγελία κι αφήστε τη δουλειά αυτή σε άλλους. Είπαμε, άλλο το clopy κι άλλο το ρεπορτάζ.


Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως, και η φωτό με τον τσολιά που έχετε στην κορυφή, κι αυτή μούφα είναι. Διαβάστε το ΕΔΩ. Αλλά τουλάχιστον εμείς, είχαμε το θάρρος να ζητήσουμε συγγνώμη!

2 σχόλια:

  1. μα δεν ενδιαφέρονται για το ότι είναι μούφα. Το ξέρουν ότι είναι. Τους το παν κι άλλοι.
    Αλλά δεν τους χαλάει. Διαφήμιση να γίνεται. Δεν τους νοιάζει το κύρος, δεν δίνουν δεκάρα για αυτό. Βάζουν οποιαδήποτε μαλακία κυκλοφορεί στο ιντερνετ, αρκεί να τραβάει κόσμο. Και καλά κάνουν ρε φίλε. Αφού ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να βλέπει αλήθεις. Μαλακίες θέλει να του λες.
    Και το κυριότερο: επειδή είναι πολύ έξυπνοι δεν έχουν σχόλια, οπότε δεν μπορείς να τους κράξεις. Απλά τους δίνεις την επίσκεψη και αυτοί ξεσκίζονται στο τάληρο από τις διαφημίσεις.
    Α, και κάτι τελευταίο: έχουν καλές σχέσεις με τη google κι όπως γράφει κάτι ΣΟΒΑΡΟ όπως εσύ τώρα, εναντίον τους, χάνει το μπλογκ του! Πρόσεξέ το!
    Αν θες να σου εξηγήσω τους λόγους, τις λεπτομέρειες και σε ποιούς ανήκει το γελοίο αυτό μπλογκ, πολύ ευχαρίστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, σε ευχαριστούμε πολύ που επικοινώνησες μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σου για όποια πληροφορία θέλεις να μοιραστείς μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.