Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Παναθηναϊκός - Οντένσε 3 - 4! Αστείοι παίχτες, ανύπαρκτη διοίκηση και καφροσυνθήματα...

Πολύ καλοί για... πιρουέτες, για δηλώσεις, για υφάκια, για να εισπράττουν τα μηνιάτικα στην ώρα τους. Πολύ λίγοι για τον Παναθηναϊκό...



Υποτίθεται ότι αυτοί ονομάζονται επαγγελματίες. Μόνο που οι επαγγελματίες μπορούν και ανταποκρίνονται ΠΑΝΤΑ στις δύσκολες καταστάσεις. Κάτι που οι συγκεκριμένοι παίχτες, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχουν τα κότσια, τα ψυχικά αποθέματα... τις αντοχές.

Ίσως είναι καλύτερα να αναζητήσουν αλλού να κάνουν καριέρα, με τα μυαλά που κουβαλάνε. Ίσως να είναι καταλληλότεροι για μπαλαρίνες. Όμως, για τον Παναθηναϊκό σίγουρα, με αυτά τα μυάλά, ΔΕΝ κάνουν.

Πλέον, μετά την ταπεινωτική ήττα από την κατά πολύ κατώτερη Οντένσε (που πολλοί βιάστηκαν να προεξοφλήσουν ότι την είχαν για... κολατσιό οι παίχτες του τριφυλλιού), ο Παναθηναϊκός θα ριχτεί στη μάχη των play - off διεκδικώντας μία θέση για τους ομίλους του Europa League.

Η άμυνα των πρασίνων ήταν κάτι το θεωρητικό. Κάποιοι με πράσινες φανέλες βολτάριζαν μπροστά στον Τζόρβα.

Την αποκαρδιωτική εμφάνιση ήρθαν να συμπληρώσουν τα συνθήματα μιας χούφτας κάφρων που αποδοκίμασε τον... Βαρδινογιάννη!!! Ενώ ο Βγενό-πουλος....


Πλέον οι ανύπαρκτη διοίκηση (βλέπε Γόντικας) που προσέβλεπε στα 5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση νίκης, έχει να ακόμη έναν πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει. Το πώς θα μπορέσει να τα φέρει βόλτα με τα νέα οικονομικά δεδομένα. Όσο για τους... αστείους παίχτες... Συνεχίζουν να δηλώνουν "επαγγελματίες ποδοσφαιριστές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.