Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

4 διαρρήξεις σε σχολείο της Κρήτης μέσα σε ένα χρόνο... (Βανδάλισαν - δεν έκλεψαν)



Άλλο ένα κρούσμα διάρρηξης σημειώθηκε στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας προκαλώντας προβληματισμό στις αρχές αλλά και στη διευθύντρια του σχολείου. Πρόκειται για την τέταρτη διάρρηξη στο σχολείο από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αν και....
 δεν έχει γίνει σαφές το πότε ακριβώς έγινε, καθώς η διευθύντρια του σχολείου βρέθηκε στο σχολείο, για τελευταία φορά, στα τέλη Ιουνίου και ξανά, χθες, οπότε διαπίστωσε τη διάρρηξη.

Ερωτηματικά, ωστόσο, προκαλούν οι ενέργειες στις οποίες προέβησαν οι δράστες, οι οποίοι δεν "άνοιξαν" το γραφείο της διευθύντριας, φαίνεται πως δεν αναζήτησαν χρήματα ή τιμαλφή, αλλά στοχευμένα προκάλεσαν βανδαλισμούς και κατέστρεψαν ηλεκτρονικά αρχεία.

Συγκεκριμένα οι δράστες κατέστρεψαν έγγραφα και τους σκληρούς δίσκους τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρίσκονταν στα γραφεία των υποδιευθυντών και οι οποίοι περιείχαν οικονομικά δεδομένα του σχολείου, ενώ επίσης κατέβασαν τα βιβλία από τη βιβλιοθήκη και τα λέρωσαν με ... καφέ και πορτοκαλάδες!

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.