Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Στόχος των χάκερ η Blackberry

Θύμα συντονισμένης επίθεσης από χάκερ έπεσε η ιστοσελίδα της εταιρείας κατασκευής «έξυπνων τηλεφώνων» Blackberry, μόλις η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει την αστυνομία...

στις έρευνές της για τις ταραχές που σημειώνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

O λόγος για τους χάκερ με την ονομασία Τeam Poison. Η ομάδα ανήρτησε ένα μήνυμα στο site που απειλούσε την επιχείρηση με αντίποινα, αν παραδώσει δεδομένα χρηστών στις αρχές.
H υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων της Blackberry πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε ευρέως από τους διαδηλωτές προκειμένου να προγραμματίσουν τις κινήσεις τους.

Η εταιρεία έχει υποσχεθεί να συνεργαστεί με την αστυνομία και το υπουργείο Εσωτερικών.
Στη δήλωσή της, Team Poison διευκρινίζει ότι δεν συναινεί με τις επιθέσεις σε αθώους και μικρές επιχειρήσεις. Ωστόσο, προσθέτει ότι «είμαστε όλοι για τους εξεγερμένους που επιδίδονται σε επιθέσεις κατά της αστυνομίας και της κυβέρνησης.»

Η ομάδα υποστηρίζει ότι αν η Blackberry δώσει στις αρχές πληροφορίες για τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.