Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Για νίκη κόντρα στα προβλήματα ο Ολυμπιακός

O αγωνιστικός "Γολγοθάς" του Ολυμπιακού μέχρι τα Χριστούγεννα περιλαμβάνει αγώνες συνεχείς και ξεκινάει από την κομβική αναμέτρηση με...
 τον Αστέρα Τρίπολης απόψε το βράδυ (19:30, NS2, live chat στο thrylos.gr) στην Αρκαδία για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Θρύλος θα έχει ένα σκασμό προβλήματα, αφού πέραν των δεδομένων απουσιών των Ορμπάιθ και Μακούν, προστέθηκαν αυτές των Φέισα και Γέστε, συν τον Ιμπαγάσα που κρίθηκε ανέτοιμος και δεν μπήκε στην αποστολή. 

Όλα αυτά φανερώνουν ότι μόνο εύκολο δεν είναι το παιχνίδι, αφού παίκτες-κλειδιά θα λείπουν, ενώ υπάρχει και η κούραση από την υπερπροσπάθεια στη Μασσαλία και δη για ορισμένους, οι οποίοι έχουν τραβήξει "κουπί" από το ξεκίνημα της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας ανελλιπώς.

πηγή: thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.