Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ;

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συνάντησης της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής και του Δήμου που είχε σκοπό να τελειώσουν το θέμα του μνημονίου συνεργασίας για την προσπάθεια κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια... 


Και αναφερόμενος στους φιλάθλους της ομάδας, παρουσιάστηκε αισιόδοξος.

«Συμφωνήθηκε σήμερα το τελικό κείμενο του μνημονίου συνεργασίας. Τελεί πλέον υπό την τελική έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής και του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι υπογραφές θα πέσουν στις 25 ή στις 26 Αυγούστου. Από εδώ και πέρα, με αυτό το μνημόνιο το γήπεδο μπαίνει σε μία νέα φάση, στην τελική του ευθεία», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της ΑΕΚ (aek365).

Και συνέχισε: «Όλες οι προσπάθειες που γίνονται είναι συντονισμένες και προκαθορισμένες. Δεν κάνουμε βιαστικές ενέργειες, γιατί δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε… τοίχο, όπως έγινε την τελευταία φορά. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να χαμογελάει σήμερα, γιατί μία μεγάλη σκόπελος ξεπεράστηκε. Πλέον και επίσημα για πρώτη φορά Δήμος, ΠΑΕ και Ερασιτεχνική είναι στο ίδιο μήκος κύματος και με κοινό στόχο».

Εν συνεχεία ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα της κοινής προσπάθειας που θα αφορά την κατάθεση του φακέλου για την κατασκευή γηπέδου προς την Πολιτεία. «Το επόμενο βήμα μετά την υπογραφή του μνημονίου είναι η κατάθεση του πλήρους φακέλου στο Υπουργείο. Κάτι που θα γίνει αμέσως μετά την υπογραφή του μνημονίου. Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ημέρες από τις υπογραφές, για να κερδίσουμε χρόνο. Λείπουν κάποια τελευταία στοιχεία από το φάκελο, αλλά εργαζόμαστε για να είναι όλα έτοιμα όταν πρέπει και να κατατεθεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.