Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Ανδρέας Λοβέρδος...επί παντώς επιστητού.Το πάει κάπου;

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τη συμπλοκή μεταξύ χούλιγκανς του ΟΛυμπιακού και του ΠΑΟ στα Πετράλωνα.Εντύπωση προκαλεί ότι την ανακοίνωση δεν την βγάζει ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος,ούτε καν ο Χρήστος Παπουτσής.Έσπευσε να τους προλάβει ο Ανδρέας Λοβέρδος.Στην ανακοίνωση αναφέρει:


 «Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν. Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των δύο παιδιών ; Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό(σ.σ. χθεσινό) περιστατικό να είναι και το τελευταίο. Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.