Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στον αέρα το τέλος επιτηδεύματος;

 Ενας έμπορος από τον Ορχομενό κι ένας πολιτικός μηχανικός από τις Σέρρες, μαζί με τον νεοσύστατο σύλλογο "Ελληνες φορολογούμενοι", αποφάσισαν να φέρουν το θέμα του τέλους επιτηδεύματος που ...

αποφάσισε να βάλει το υπουργείο οικονομικών σε 1.000.000 ελεύθερους επαγγελματίες ,που πληρώνονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών,στο ΣτΕ, υποστηρίζοντας ότι το μετρο είναι προδήλως αντισυνταγματικό!Το τέλος να θυμήσουμε θα είναι 300 ευρώ για φέτος και 400 ευρώ για τα επόμενα χρόνια στην επαρχία και 500 ευρώ στην Αττική.
Στην πολυσέλιδη προσφυγή τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για φόρο και όχι κάποιο είδος ανταποδοτικό τέλος, όπως ισχυρίζεται το υπουργείο Οικονομικών, επικαλούμενο την παροχή αδειας άσκησης του επαγγέλματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.