Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Έρχονται βροχούλες

Λιγες νεφώσεις στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη που μετά το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν, άστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, καθώς και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα ανατολικά, περιμένουμε την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011...


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 20 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και κατά τόπους μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα στα βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.