Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αιματηρές συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού [ΕΡΕΥΝΑ]

ΕΡΕΥΝΑ - ΣΟΚ του planet-greece

Βόμβες, εκρήξεις, ραντεβού θανάτου, μαχαιρώματα, μολότοφ, πετροπόλεμος, στυλιάρια, ρόπαλα, τραυματίες, νεκροί. Όχι, δεν είναι τηλεγράφημα πολεμικού ανακοινωθέντος. Είναι τα αποτελέσματα του ανηλεούς πολέμου του παραλόγου που εδώ και χρόνια μαίνεται μεταξύ οργανωμένων συνδέσμων "πράσινων" και "κόκκινων" ταγμάτων θανάτου...




Η αιματηρή συμπλοκή της Παιανίας με την εν ψυχρώ σφαγή του Φιλόπουλου, δυστυχώς, ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Για ένα διάστημα οι δύο στρατοί λούφαξαν, ηρέμησαν κι αμέσως μετά πήραν και πάλι τα όπλα τους και βγήκαν στους δρόμους, μετατρέποντας ολόκληρες γειτονιές σε πεδία πολεμικών μαχών.


 Η τελευταία αιματηρή συμπλοκή στα Πετράλωνα ήρθε να συμπληρώσει ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ του χουλιγκανισμού και της ανεξέλεγκτης βίας του παραλόγου. Με το πρόσχημα της υπεράσπισης του αθλητικού ιδεώδους (!!!) οι οργανωμένοι στρατοί, χρησιμοποιούν ως εφαλτήριο τους συνδέσμους τους. Κτίρια που έχουν μετατραπεί σε φρούρια, έτοιμα να αντέξουν ακόμη κι ένοπλες επιθέσεις.

Κι όμως, το προκαθορισμένο ραντεβού μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα ήρθε να δέσει σε μία σειρά γεγονότων, από τα οποία από θαύμα δε θρηνούμε θύματα. Το planet-greece, κάνει αναδρομή σε αυτά που οι αστυνομικοί φαίνονται να... ξεχνούν και οι προέδροι των ομάδων να μη θυμούνται:

13 Αυγούστου: Βόμβα σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού
Με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό επιτέθηκαν άγνωστοι στις 3.00 τα ξημερώματα σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Αχαρνών. Η βόμβα αποτελείτο από γκαζάκια. Από την έκρηξη προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, που γρήγορα έσβησε η πυροσβεστική, ενώ φθορές πλροκληθηκαν κυρίως στην είσοδο του συνδέσμου.



14 Ιουλίου: Βόμβα σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενο από γκαζάκια, εξεράγη στις 4.39 τα ξημερώματα στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στα Πατήσια, στον δεύτερο όροφο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην γυάλινη πόρτα του συνδέσμου.

30 Μαΐου: Μαχαιριές σε συνδέσμους στου Γκύζη και την Κυψέλη
Δύο μαχαιρωμένοι, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, στην κοιλιακή χώρα, είναι ο τραγικός απολογισμός των επεισοδίων με μαχαίρια σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού, στην Κυψέλη. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 30ης Ιουνίου, λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ. Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν ομαδικά σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη Δροσοπούλου στην Κυψέλη και ήρθαν στα χέρια με οπαδούς του Ολυμπιακού. Από τα επεισόδια προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού, αλλά και στα γύρω αυτοκίνητα, έξω από τον σύνδεσμο.
Μετά από αυτό το περιστατικό για αντίποινα μία ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού πήγαν σε σύνδεσμο του Παναθηναικού στην περιοχή του Γκύζη επί της οδού Παναγιωταρά.

Εκεί όμως οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια και ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ένας εξ αυτών τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαριά στην κοιλιά και μεταφέρθηκε με ταξί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

 16 Μαΐου: Χανιά: Σύνδεσμος - οπλαποθήκη
Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνελήφθησαν σε σύνδεσμο στα Χανιά, αφού τον είχαν μετατρέψει σε... οπλαποθήκη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο 29χρονους κι έναν 40χρονο, οι οποίοι τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών βρίσκονταν μες στον σύνδεσμο, στον οποίο είχαν αποθηκεύσει:
  • τέσσερις (4) εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότοφ), αποτελούμενοι από πλαστικές φιάλες νερού με βενζίνη και πάνω σε αυτές ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία μεγάλες κροτίδες κινεζικής κατασκευής
  • 1 σωστικό καπνογόνο
  • 1 σφυρί θραύσης υαλοπινάκων
  • 1 σφυρί-βαριοπούλα
  • 1 λοστός σιδερένιος
  • 1 μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκ.
  • 1 αυτοσχέδιο πιστόλι-στυλό εκτοξεύσεως φωτοβολίδων
  • 1 πλαστικό μπιτόνι 4 λίτρων με βενζίνη
  • 1 πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ και
  • 1 αυτοσχέδιο χωνί το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το γέμισμα των φιαλών με βενζίνη.
Επιπλέον, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων προσήχθησαν 24 άτομα, που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εντός του συνδέσμου. Συνελήφθησαν τρεις εξ αυτών για την κατοχή των παραπάνω κατασχεμένων αντικειμένων. Οι υπόλοιποι 21, μεταξύ των οποίων δυο 17χρονοι, αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας τους και δεν προέκυψε κατηγορία σε βάρος τους, αφέθησαν ελεύθεροι.

6 Μαΐου: Κόρινθος: Οπαδοί του Ολυμπιακού άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, φέρονται να πήγαν στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού, στην Κόρινθο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Σιένα και να επιτέθηκαν φραστικά στους λίγους οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν μες στα γραφεία. Οι δύο ομάδες των οπαδών, φέρονται να έδωσαν εκ νέου ραντεβού, λίγη ώρα αργότερα, πάλι έξω από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού, όπου αυτή τη φορά οι "κόκκινοι χούλιγκαν" τους περίμεναν με τα καλάσνικοφ στα χέρια!
Από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς από το πρωτοφανές ξεκαθάρισμα. 12 ριπές καλάσνικοφ έπεσαν με αποτέλεσμα 2 οπαδοί των "πρασίνων" να τραυματιστούν, ηλικίας 28 και 27 ετών, και αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Κορίνθου, με τραύματα στα πόδια.
Από το σημείο του αιματηρού ξεκαθαρίσματος, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν 12 κάλυκες, όλοι από καλάσνικοφ, ενώ ανάμεσα στους δράστες της επίθεσης ήταν και ο γιος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

27 Απριλίου: έκρηξη σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πύργο
Τέσσερα καταστήματα, και πάνω από έξι ΙΧ υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές εξαιτίας έκρηξης ισχυρού αυτοσχέδιου μηχανισμού, που σημειώθηκε στα γραφεία συνδέσμου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Η βεντέτα που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, με οπαδούς των "πρασίνων" να πυρπολούν και να ανατινάζουν συνδέσμους του Ολυμπιακού σε όλη την Πελοπόννησο, μόλις απέκτησε ακόμη ένα επεισόδιο. Ανεγκέφαλοι χούλιγκαν, μετέτρεψαν το κέντρο του Πύργου σε δρόμο της Καμπούλ. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και ακούστηκε σχεδόν σε όλη την πόλη.

19 Φεβρουαρίου: Έκρηξη σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Μεταξουργείο
Στις 5.00 τα ξημερώματα, άγνωστοι, τοποθέτησαν γκαζάκια στην οδό Δεληγιώργη 55, στον 2ο όροφο, στο Μεταξουργείο, στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στην είσοδο του συνδέσμου και να προκληθούν φθορές στον διάδρομο.


18 Φεβρουαρίου: Μολότοφ στην Τρίπολη
Φωτιά, από ρίψη μολότοφ, ξεσπασε τα ξημερώματα στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού, στην Τρίπολη. Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής δεν άφησε να πάρει έκταση η πυρκαγιά. Προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές, αφού καταστράφηκε μόνο η πόρτα του κτιρίου.

18 Ιανουαρίου: Μολότοφ στο Περιστέρι
Από την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού τυλίχθηκε στις φλόγες ένα ΙΧ. Την πυρκαγιά πρόλαβαν να σβήσουν περίοικοι με πυροσβεστήρες, πριν αυτή πάρει διαστάσεις. Η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 13, στην περιοχή του Κολωνού, στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.