Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Θέλετε να γίνετε αεροσυνοδός ή πλήρωμα καμπίνας;

Η αεροπορική εταιρία Emirates αναζητά 4.000 νέους αεροσυνοδούς και πληρώματα καμπίνας.Για το λόγο αυτό μάλιστα...


 διοργανώνει στην Αθήνα στις 17 και στη Θεσσαλονίκη στις 24 Σεπτεμβρίου τις "ημέρες καριέρας" προκειμένου να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται.Οι υποψήφιοι πρέπει:

- να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
- να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
- φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την Ελληνική Ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.com/gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα Ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.

1 σχόλιο:

  1. Η Emirates είναι γνωστή για την εργοδοτική νοοτροπία "ο υπάλληλος είναι σκλάβος". 10ωρα ορθοστασίας, κυλιόμενο ωράριο με ιδιαίτερη προτίμηση στα "γερμανικά" νούμερα, ένα ρεπό ανά 6 μέρες, αποδοχές κάτω του μετρίου, σεξουαλικές απαιτήσεις πιλότων απ' τις αεροσυνοδούς... Μπορεί οι πελάτες να απολαμβάνουν αξιόλογες υπηρεσίες αλλά οι υπάλληλοι είναι πρακτικά σκλάβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.