Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Οι αντιδράσεις για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία οξύνονται κατακόρυφα. Για αύριο έχει προγραμματιστεί μεγάλη κινητοποίηση των φοιτητών (κυρίως των αριστερών και ακροαριστερών παρατάξεων) και η αστυνομία...




λαμβάνει έκτακτα μέτρα, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, τα μηνύματα που φθάνουν στην ΕΛ.ΑΣ. είναι εξόχως ανησυχητικά για τα αυριανά... σχέδια των φοιτητών (;). Προς το παρών το κάλεσμα έχει απευθύνει αντιεξουσιαστική παράταξη, και το ραντεβού έχει δοθεί για τις 12.00 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Οι Γενικές Συνελεύσεις, που ξεκίνησαν προχθές και θα συνεχίζονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ήδη μετρούν δεκάδες αποφάσεις για κατάληψη. Ολες οι σχολές του ΕΜΠ έκλεισαν, το ίδιο και το Μαθηματικό και η Πληροφορική του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Πάντειο από προχθές, δύο σχολές του ΑΠΘ (Αρχιτεκτονική, Πολιτικών Μηχανικών), οι 14 από τις 21 σχολές του Πατρών, το Πολυτεχνείο Κρήτης, σχολές του Ιωαννίνων.

Όλα δείχνουν ότι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρχει τμήμα το οποίο να μη βρίσκεται σε μια μορφή κινητοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.