Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο βαψομαλλιάς συνδικαλιστής τα "χώνει" στον Ραγκούση κι ετοιμάζεται να ξανα τραβήξει το χειρόφρενο των ταξί

Ο γαλάζιος συνδικαλιστής ετοιμάζει τη νέα του κίνηση. Πήρε εντολές από τη Λεωφόρο Συγγρού και ήδη κάνει τις κινήσεις του στην σκακιέρα των διαπραγματεύσεων ενόψει τη ψήφισης του νέου νομοσχεδίου για τα ταξί και το άνοιγμα του επαγγέλματος...



Επίθεση στον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Με δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΝΔ χαρακτήρισε «σκάνδαλο παραποίησης» από το υπουργείο Μεταφορών της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα κλειστά επαγγέλματα.

Παράλληλα κατηγόρησε τον κ. Ραγκούση για «ακατανόητη και σκανδαλώδη διοχέτευση πληροφοριών» και προειδοποίησε με νέες κινητοποιήσεις.

Κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών εκτιμούν από την πλευρά τους ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί αυτοεκτιθεται τόσο με τις δηλώσεις του όσο και με το γεγονός ότι επέλεξε να τις κάνει έξω από τα γραφεία της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.