Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Διαρρήκτες με ειδίκευση στις θωρακισμένες πόρτες




Είχαν στη διάθεσή τους υπερσύγχρονα εξειδικευμένα εργαλεία και κατάφερναν να διαλύουν κάθε θωρακισμένη πόρτα. Η τριμελής σπείρα κατάφερνε να εισβάλει στα σπίτια, αχρηστεύοντας τους πολύπλοκους μηχανισμούς από τις πανάκριβες πόρτες των εισόδων...




Πρόκειται για τρεις λαθρομετανάστες από τη Γεωργία και το Καζακστάν, ηλικίας 48, 35 και 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σπείρα εντοπίστηκε στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο των που πραγματοποιήθηκε δήλωσαν ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ υπέδειξαν παραποιημένα δελτία αιτήσαντος ασύλου. Από την έρευνα, διαπιστώθηκε αρχικά ότι οι δύο εξ αυτών ήταν σεσημασμένοι για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών και πλαστογραφίας.

Κατά τη διάρκεια έρευνα ς που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην ίδια περιοχή βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, όπως αυτοσχέδια εργαλεία για διάνοιξη θυρών, λίμες για παραβίαση μύλων κλειδαριών, ένας ηλεκτρικός τροχός, κατσαβίδια, σφυριά, πολυεργαλεία και μεταλλικοί γάντζοι.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η συμμορία δρούσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται καθότι θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να έχουν διαπράξει πολλές περισσότερες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.