Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Φοβερό! Καρδιακό επεισόδιο ο Κόντης του ΑΠΟΕΛ!


Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο άσος του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ο 36χρονος αμυντικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Κύπρο,...
 ξέφυγε τον κίνδυνο, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Για τον έμπειρο άσο όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σε εξετάσεις που υπεβλήθη από τους γιατρούς του ΑΠΟΕΛ δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος και του συνέστησαν να επιστρέψει σπίτι του. Εκεί, όμως, οι πόνοι επέστρεψαν και γι' αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαγνώστηκε το καρδιακό επεισόδιο.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας.

Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα.

Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά.

Δρ Γεώργιος Γεωργίου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Γ.Ν.Λευκωσίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.