Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ξεκινούν οι διαδικασίες διανομής γης σε νέους αγρότες


Μέσα στο επόμενο 15θήμερο αναμένεται να αρχίσουν οι διαδικασίες διανομής δημόσιας γεωργικής γης έναντι συμβολικού ενοικίου σε νέους αγρότες, ακτήμονες, γεωργούς με μικρό κλήρο και...



κτηνοτρόφους, στους νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Πιερίας.

Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου υπολογίζεται ότι θα εφαρμοστεί σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Όπως είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, θα παρουσιάσει αναλυτικά την πολιτική για τη γη στο υπουργικό συμβούλιο πιθανόν και την Τετάρτη.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, μετά τη σύσκεψη που είχε με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας διευκρίνισε πως οι εκτάσεις που έχουν επιλεγεί συνολικά είναι απόλυτα "καθαρές" και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους σε ειδική διαδικτυακή εφαρμογή του υπουργείου. Στη συνέχεια θα επιλέγονται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που άμεσα θα κοινοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.