Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Συλλήψεις της Ασφάλειας για την σφαγή των οπαδών του ΠΑΟ στα Πετράλωνα - Βομβαρδισμένη γειτονιά λένε οι κάτοικοι



Για τουλάχιστον 20 λεπτά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, προασπίζονταν τον σύνδεσμό τους από τους μανιασμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ήταν ένα προκαθορισμένο αιματηρό ραντεβού. Τρομαγμένοι οι κάτοικοι, ταμπουρώθηκαν στα σπίτια τους, βλέποντας εκατοντάδες πέτρες...




να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, στο planet-greece, 20 αυτοκίνητα έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Η Ασφάλεια έχει προσαγώγει 3 άτομα και αναζητεί τουλάχιστον 10 άτομα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece. Με εντολή του Διοικητή Ασφάλειας Αττικής, Ιωάννη Δικόπουλου, έχει δοθεί υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητα να γίνουν όσες συλλήψεις χρειαστούν για να σπάσει μια και καλή το απόστημα των χούλιγκαν και των οργανωμένων στρατών των ομάδων.

Μείνετε συντονισμένοι στο planet-greece. Σε λίγο νεότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.