Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Στα χέρια των Αρχών ο εμπρηστής της Γλυφάδας

Κόντεψε να κάψει δεκάδες σπίτια. Οι κάτοικοι της Άνω Γλυφάδας και στο Πανόραμα Βούλας ξενύχτησαν. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, προκλήθηκαν ζημιές σε αυλές σπιτιών, σε ένα παράπηγμα, μια αποθήκη και...




μια οικοδομή. Στο σημείο, έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος για να διερευνήσουν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες η φωτιά οφείλόταν σε εμπρησμό.

Λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στη περιοχή εντάσεως 5-6 μποφόρ, η πυρκαγιά πήρε διαστάσεις και κινήθηκε προς την Άνω Βούλα και αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να προστατευτούν. Κάποιοι, κυρίως ηλικιωμένοι, λόγω των πυκνών καπνών αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πριν λίγη ώρα ο άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά στα ξημερώματα στην Άνω Γλυφάδα καθώς παραδόθηκε μόνος του. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ΔΑΕΕ (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.