Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Έκλαψε ο Κούγιας!


Την παράσταση έκλεψε άλλη μια φορά ο Αλέξης Κούγιας. Κατέθεσε ως μάρτυρας στην εκδίκαση της έφεσης της Ηλιούπολης και του Γιώργου Τσακογιάννη κι έφτασε στο σημείο να βάλει τα κλάματα!...




Ο Αλέξης Κούγιας στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι τον απειλούσαν, ενώ τον εκβίαζαν όπως και την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να βουρκώσει και να διακοπεί η υπόθεση για λίγα λεπτά. 
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε για τον τρόπο που η Ηλιούπολη έπαιρνε τα ματς. Όσον αφορά τον Γιώργο Τσακογιάννη, δεν έχει γίνει μεταγωγή του από τις φυλακές κι επιχειρείται να μείνει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό κι όχι στα Τρίκαλα. Οι κατηγορούμενοι πήραν παράταση για να καταθέσουν υπομνήματα για την υπόθεση έως το τέλος της εβδομάδας.
Η διαδικασία ξεκίνησε με επίθεση του Κούγια στον συνήγορο του Τσακογιάννη.
Κούγιας: Υπόκοσμος είσαι. Μην ξαναμιλήσεις σε μένα στον ενικό! Ο Κούγιας είμαι.

Μαρκουλάκος: Και λοιπόν;

Κούγιας: Το ότι με συνοδεύουν αστυνομικοί και φυλάνε τα σπίτια μου αστυνομικοί είναι άλλο πράγμα…
Στο σημείο αυτό το δικαστήριο διεκόπη καθώς ο Αλέξης Κούγιας ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος και βούρκωσε...

Στη συνέχεια είπε τα εξής: «Ο Τσακογιάννης δεν έχει ανάγκη να δωροδοκήσει. Δωροδoκία κάνει ένας αδύναμος. Ο Τσακογιάννης είναι εκβιαστής. Πετυχαίνει ότι θέλει με την τρομοκρατία. Αν ακούσετε πως μιλάει στον Πιλάβιο θα το καταλάβετε. Από ότι πληροφορούμαι, υπάρχει καινούργιο στημένο και βγήκε σήμερα για τον Λεβαδειακό με τον Διαγόρα στα πλέι-οφ το 4-0. Ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Διαγόρας, ο Αγροτικός Αστέρας είναι ομάδες μάνες για τα στημένα. Ο Ριαβόγλου του Αγροτικού Αστέρα είναι κορυφαίο πρόσωπο αυτής της οργάνωσης».
Επίσης είπε τα εξής: «Όλα αυτά γινόντουσαν στο όνομα του Μαρινάκη. Δεν πάει το μυαλό μου ότι τα γνώριζε ο κ. Μαρινάκης. Ο Τσακογιάννης, ο Μπέος και όλοι αυτοί έλεγχαν και τρομοκρατούσαν το σύστημα. Το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 ήταν καραστημένο. Εγώ αν ήμουν προπονητής της Ηλιούπολης θα είχα φύγει από το γήπεδο.  Η Καλαμάτα είναι μία από τις ομάδες που διαχρονικά ήταν από τις πιο διεφθαρμένες ομάδες. Με την έννοια των στημένων παιχνιδιών. Μιλάω για όταν ήταν ο Γρηγορόπουλος πρόεδρος.  Η Ρόδος όσο έπαιξε στη Β Εθνική το ίδιο. Όπως και ο Διαγόρας. Η Ρόδος βοηθήθηκε από τον Μπέο και από τον Τσακογιάννη. Έγινε μια εγκληματική ενέργεια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο αγώνας Ηλιούπολη-Λεβαδειακός είναι το πρότυπο στοιχηματισμού και στημένου. Προκάλεσε θυμηδία σε όλη την Ελλάδα. Αν υπήρχε πάνθεoν στημένων θα έμπαινε στην κορυφή. Την ώρα που η Ηλιούπολη κέρδιζε με 2-0 όλη η Ελλάδα πόνταρε σε νίκη του Λεβαδειακού. Είναι ακραία αντιποδοσφαιρική συμπεριφορά αυτή του Νικολόπουλου. Είχε δοκάρια στην ομάδα του! Το ματς Διαγόρας-Ηλιούπολη, ήταν καραστημένο. Ήταν διπλό. Στον πρώτο γύρο ήταν διπλό για τον Διαγόρα.»

Ο Κούγιας αναφέρθηκε και στον προπονητή Νίκο Παντέλη: «Τον είχα παίκτη όταν ήμουν γενικός αρχηγός του Αιγάλεω. Πριν 37 χρόνια όταν ήμουν 25. Ήταν εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Και ως προπονητής εξαιρετικός. Προσπάθησε να τον πάρω 2 φορές στην ομάδα του. Με σοκάρισαν οι ομάδες που επέλεξε να πάει. Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτριος, Εθνικός Αστέρας. Τον χαρακτηρίζω λεβεντόπαιδο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάνει ότι του λένε. Είναι από τα παιδιά που συμπαθώ. Είναι κρίμα. Είναι και φτωχόπαιδο. Εγώ προσωπικά το αποκλείω να έχει κάνει αυτά τα πράγματα. Ξέρω ότι δεν έχει φράγκο. Να στήσει ο Παντέλης; ΌΧΙ. Δεν μπορεί να είσαι σε μια ομάδα που καραστήνει παιχνίδια και να μένεις».

Για τον αρχηγό της Ηλιούπολης Νικολόπουλο, είπε: «Ο Νικολόπουλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που συνάντησα στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Το θεωρώ το ακραίο εργαλείο του Τσακογιάννη. Είναι ντροπή για τους ποδοσφαιριστές.»


Μετά υπήρχε και ο εξής διάλογος με τον συνήγορο του Τσακογιάννη:
Μαρκουλάκος: «Είπατε για τον Τσακογιάννη. Ποια η αντικοινωνική δραστηριότητα. Ποιους παίκτες, προέδρους εκβίασε;»

Κούγιας: «Γνωρίζω τον Τσακογιάννη από μετεφηβική ηλικία. Κατηγορήθηκε μέχρι και για ανθρωποκτονίες. Είναι ο μόνος μεγάλος μπράβος ο οποίος είναι εν ζωή. Ακούστηκε ότι πίσω από αυτές τις ανθρωποκτονίες είναι ο Τσακογιάννης. Μου είπε ο Καρακασίδης ότι ρε Αλέξη δε φοβάσαι, ο Τσακογιάννης λέει ότι όσα χρόνια φυλακής φάει, τόσες σφαίρες θα φας.»

Κούγιας: «Ο Μπέος με τον Τσακογιάννη είναι ταυτισμένοι.»


Όταν ολοκλήρωσε την κατάθεση του αποχώρησε από την αίθουσα. Τότε έμπαινε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκο και ο Κούγιας του είπε: «Σου δίνω το χέρι με όλη την καρδιά μου. Εσένα σου δίνω το χέρι μου ειλικρινά! Είσαι άλλος άνθρωπος. Η ζωή είναι μαραθώνιος και όχι κούρσα 100 μέτρων. Δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει… Με τον άλλον τα έχω, τον Καϋμενάκη. Μετά από αυτό που μου έκανε πέρυσι τελείωσε. Είναι λαμόγιο» είπε ο Κούγιας.

Στην απολογία του ο Νικολόπουλος είπε: «Δείχνει το βίντεο ότι ο Ναπολεόνι είναι μέσα στη μικρή περιοχή μόνος και κάνω μαρκάρισμα για να τον αποτρέψω. Δεν μπορεί ένας παίκτης να στήσει ένα ματς. Πώς μπορεί να έχει συμμετοχή ένας παίκτης στο 2-0 υπέρ της ομάδας του. Θέλω μια απάντηση.»

πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.