Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο Παπάτζας έχει άποψη και για την Λαμπίρη (πλέον)

Εκτός από την πικρόχολη κριτική που ασκεί ο... κατά τα άλλα ακομπλεξάριστος και τέρας γνώσεων γραμματικής, Παπαγιάννης, τώρα έχει άποψη και για το πρόγραμμα των καναλιών. Έπιασε λοιπόν στο... χέρι του και την...




Χριστίνα Λαμπίρη, με αφορμή την είδηση ότι αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος του Star.

Έγραψε λοιπόν στο... πρότυπο παραπληροφόρησης, fimotro:


Βρε... Καλαπόδι (ποιος σε λέει έτσι και γιατί, αλήθεια; ) την έχεις γνωρίσει ποτέ την Λαμπίρη; Όχι, και το γράφεις... Τουλάχιστον, πριν μπεις στον κόπο να γράψεις κάτι, μήπως έχεις ακουστά μία λέξη που λέγεται ρεπορτάζ; Πού να την ξέρεις.... Είναι αυτό το πράγμα που ρωτάς και μαθαίνεις!!!

Να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, και να σε ενημερώσουμε, ότι η Λαμπίρη τυγχάνει να είναι από τις ελάχιστες παρουσίες της τηλεόρασης που έχουν περάσει απ' όλα τα στάδια. Από βοηθός, από ρεπορτάζ, από αρχισυντάκτρια, από συντονίστρια και τα τελευταία χρόνια από την παρουσίαση. Λες να μην ξέρει; Και για πες μας, οι υπόλοιποι, που δηλώνουν επαγγελματίες... διευθυντές προγράμματος, τι περγαμηνές κουβαλούν; Σου βάλαμε δύσκολα ε; Που να ξέρει ένα... καλαπόδι τι γίνεται στον έξω κόσμο!!!!

Υ.Γ.: Ακόμη και... ο Κάτμαν ξέρει τι διαφορά μεταξύ Πάνιας και Λαμπίρη! Ποιος είναι ο Κάτμαν, θα μας πεις τώρα.... Μακρινός ξάδελφος του Σοπέν, είναι.... Ε, αυτόν τον ξέρεις, καλά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.