Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΔΑΝΙΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ έξω από μουσουλμανικό τέμενος


Παρανοϊκός εκτελεστής, σκόρπισε τον θάνατο έξω από μουσουλμανικό Τέμενος, στην Δανία. Η χώρα συγκλονίζεται από το γεγονός και η Ευρώπη παρακολουθεί τις εξελίξεις με ανησυχία αφού εκφράζονται φόβοι ότι ίσως ήταν ένας από τους "μιμητές" ή "συνεργάτες" του μακελάρη της Νορβηγίας Άντερς Μπρέιβικ...




Το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ δεκάδες άνθρωποι έβγαιναν από το τέμενος όπου είχαν εορτάσει το Έιντ αλ Φιτρ. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ritzau, το θύμα είναι ένας άνδρας περίπου 20 ετών, που πιστεύεται ότι είναι μετανάστης από το Πακιστάν.
Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, από τους δύο τραυματίες ο ένας έφυγε από το σημείο με ένα όχημα, ενώ ο δεύτερος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στον ώμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.