Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ώρα Eurobasket σήμερα για την Εθνική


Η Εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη μάχη του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ο αγώνας θα μεταδωθεί στις...



6.00μ.μ από την ΕΤ-1, με την «επίσημη αγαπημένη» να ευελπιστεί ότι θα μπει με το δεξί στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης.


Το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου παρουσίασε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας (10 νίκες σε 12 αγώνες), έχοντας ως «όπλο» την εξαιρετική αμυντική λειτουργία.


Πλέον η εθνική ομάδα καλείται να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στα παρκέ της Βαλτικής χώρας, ώστε να αποκτήσει το προβάδισμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον αντίποδα οι Βόσνιοι, που δεν εντυπωσίασαν στις φιλικές τους αναμετρήσεις (2 νίκες σε 9 αγώνες), φιλοδοξούν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στον Γ' όμιλο, βασιζόμενοι στην εκτελεστική δεινότητα των Μίρζα Τελέτοβιτς και Χένρι Ντόμερκαντ, αλλά και στο ταλέντο του νεαρού Νιχάντ Ντέντοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.