Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

SKYNEWS -ΤΩΡΑ-: Οι ταραχές επεκτείνονται σε Manchester και West Midlands [ΒΙΝΤΕΟ]

Για τέταρτη συνεχόμενη νύχτα, η Μεγάλη Βρετανία παραδίδεται στο χάος.  Η αναρχία, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί επεκτάθηκαν εκτός Τότεναμ, αλλά και εκτός Λονδίνου. Δείτε σε 2 ΒΙΝΤΕΟ όσα διαδραματίστηκαν πριν λίγο...



Σύμφωνα με το βρετανικό skynews οι ταραχές έχουν επεκταθεί σε Manchester και West Midlands και πλέον η κατάσταση η Βρετανία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό!

Όπως έγινε γνωστό, νέοι έβαλαν φωτιά σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, έσπασαν τις βιτρίνες άλλων καταστημάτων και συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο κέντρο του Μάντσεστερ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένα κατάστημα έχει πάρει φωτιά και 200 νέοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης καταδιώχθηκαν από την αστυνομία και διαλύθηκαν. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί επτά συλλήψεις», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάντσεστερ.

Ανέφερε ακόμη ότι στις φλόγες τυλίχτηκε και ένα κτήριο κοντά στο Σάλφορντ. Εικόνες που μεταδόθηκαν από το BBC έδειχναν την αστυνομία να βρίσκεται κοντά σε ένα αυτοκίνητο που είχε ανατραπεί και είχε τυλιχτεί στις φλόγες στο Σάλφορντ, στα περίχωρα της πόλης καθώς και στο Μπέρμιγχαμ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.