Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πόλεμος μέσω twitter

Κόντρα μέσω twitter εχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Δέσποινα Καμπούρη και την Μαρία Μπακοδήμου...


Αιτια ενα προσωπικο σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια του STAR για τα όσα γράφουν στο
Twitter που η Δέσποινα Καμπούρη το έλαβε σαν προσωπική αιχμή.

Η Δέσποινα Καμπούρη, σε καθημερινή βάση  επικοινωνεί με τους  φίλους της και πολλές φορές αναδημοσιεύει τα σχόλια που της απευθύνουν. Βλέποντας κάποια από τα σχόλια αυτά η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε αμέσως: « Έχει καταλάβει κανείς γιατί κάποιοι κάνουν retweet τα tweets άλλων που τους λένε πόσο θεοί, ταλαντούχοι και γαμάτοι είναι; Δεν ντρέπονται; (…) Aχ, σας παρακαλώ, μου λείπουν άλλα 15 αποθεωτικά tweets. Και μετά θα ρίξω κάτι βλάχικα κομπλεξικά retweets σαν χαλάζι».
Η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα απο την Δέσποινα Καμπούρη : « Υπάρχει πιο τραγική συμπεριφορά από το να κράζεις κάποιον που ξέρεις προσωπικά μέσω Twitter; Αυτό είναι “βλαχιά” και “κόμπλεξ”..» είπε και λίγα λεπτά μετά πρόσθεσε: «Τόλμησες να κάνεις retweet κάποιο καλό σχόλιο που σου έκαναν για να προωθήσεις το blog σου; Τότε είσαι βλάχος και κομπλεξικός».

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.