Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γαύδος:25 τουρίστες αποκλεισμένοι,χωρίς νερό ,πνιγμένοι στα σκουπίδια.

Πολλά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος Γαύδου που προέκυψαν με την διακοπή δρμολογιών του μοναδικού πλοίου της γραμμής ,εξαιτίας του θέματος με τον νηογνώμονα-μαϊμού.25 επισκέπτες έχουν...


αποκλειστεί στο νησί και δεν έχουν τρόπο να φύγουν.Στο νησί δεν υπάρχει πλέον πετρέλαιο με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος να ξεμείνει το νησί από νερό (το αντλιοστάσιο λειτουργεί με πετρέλαιο).
Τραγική είναι η κατάσταση και στο θέμα των απορριμμάτων, καθώς ούτε το απορριμματοφόρο που πήγαινε κάθε 3 ημέρες από τα Χανιά για να μαζέψει τα σκουπίδια δεν μπορεί να φτάσει Γαύδο, με αποτέλεσμα εδώ και 8 ημέρες να μη γίνεται η αποκομιδή και να έχει γεμίσει το νησί, από τα σπίτια μέχρι τα καταστήματα, σκουπίδια.
Να σημειωθεί πως ανάλογα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων παρατηρούνται και στις περιοχές του Λουτρού και της Αγίας Ρουμέλης.

με πληροφορίες από:aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.