Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι σε 25.000.000 € το χρόνο είπε ο Μουρίνιο! (68.500€ τη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Απίστευτη πρόταση από τη ρωσική Ανζί, με συμβόλαιο που θα του εξασφάλιζε ετήσιες αποδοχές ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, απέρριψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι Ρώσοι πρόσφατα άφησαν άφωνο το ποδοσφαιρικό στερέωμα με...
 την απόκτηση του Σάμουελ Ετό, ο οποίος δεν μπορούσε να πει όχι στα 20 εκατ. που του προσέφεραν το χρόνο. Είπαν, λοιπόν, μετά να πάρουν και τον κατάλληλο προπονητή, που θα τους έστηνε την ομάδα και έχοντας να διαθέσουν απίστευτα ποσά, στράφηκαν στον Πορτογάλο τεχνικό. Παρόλα αυτά, δεν είχαν υπολογίσει τις φιλοδοξίες του.

Η Marca μεταφέρει ότι ο Μουρίνιο είπε με τη μία «όχι» στην πρόταση που του έγινε, αφού δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τη Μαδρίτη, αλλά ούτε και να παρατήσει στη μέση το έργο του στη Ρεάλ, με την οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ούτως ή άλλως, πάντως, οι «μερένγκες» του προσφέρουν και αυτοί 10 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό επίσης ιλιγγιώδες, έστω και αν δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την τρελή πρόταση των Ρώσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.