Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

33χρονος κλέφτης με έφεση στα περίπτερα, τα καταστήματα και τις μηχανές


Ο 33χρονος είχε γίνει βραχνάς στην περιοχή της Αρτέμιδας Αττικής. Μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, άνοιγαν περίπτερα και καταστήματα ενώ έκλεβαν και μηχανές...




Ο 33χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να κινείται στην περιοχή της Αρτέμιδας. Ωστόσο, όταν επεχείρησαν οι αστυνομικοί να τον σταματήσουν για έλεγχο, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα ενώ λίγη ώρα μετά εγκατέλειψε το μηχανάκι που οδηγούσε (όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένο).

Μετά από κυνηγητό, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπράξει στην περιοχή της Αρτέμιδας:

  • 4 διαρρήξεις-κλοπές σε καταστήματα και περίπτερα.
  • 5 κλοπές μοτοσυκλετών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του συνεργού του και για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.