Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλες 57 προσλήψεις 3μηνης και 8μηνης διάρκειας και δύο διευθυντικές θέσεις.

Την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης α) πενήντα (50) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών από 01-11-2011 (δύο -2- μήνες για το έτος 2011 και έναν -1- μήνα για το έτος 2012 ) για τις ανάγκες ...


των Σχολών της ΕΛ.ΑΣ , κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών, και β) πέντε (5) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών από 01-10-11 (τρείς -3- μήνες για το έτος 2011 και οκτώ -8- μήνες για το έτος 2012) για την κάλυψη των αναγκών των Ειδικών Χώρων Παραμονής Αλλοδαπών (ΕΧΠΑ) της Διεύθυνσης Αλλοδαπών (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη), ενέκρινε το υπουργείο διοικητικής μεταρύθμισης:
α) Προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 3 μηνης διάρκειας
Ειδικότητα Αριθμός ατόμων
ΤΕ Νοσηλευτών 2
ΔΕ Μαγείρων 13
ΔΕ Ηλεκτρολόγων 3
ΔΕ Υδραυλικών 3
ΥΕ Τραπεζοκόμων 14
ΥΕ Λαντζιέρων 13
ΥΕ Εργατοτεχνικών 2
Σύνολο 50

β) Προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8 μηνης διάρκειας
Ειδικότητα Αριθμός ατόμων
ΥΕ Πλυντών – Πλυντριών 1
ΥΕ Τραπεζοκόμων 4
Σύνολο 5

Δύο (2) Διευθυντές ΠΕ στις Νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες Ασύλου και Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τριετή θητεία, που μπορεί να ανανεωθεί μια φορά για τρία ακόμα έτη.
Σύνολο 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.