Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Το Newsbeast αγοράζει την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ;



Φουντώνουν τα σενάρια περί πώλησης της Ελευθεροτυπίας (τουλάχιστον ενός μεγάλου ποσοστού) προκειμένου να μπορέσει να γλιτώσει από τα χρέη και το φάσμα του λουκέτου. Ήδη, η κατάσταση με τους εργαζόμενους τις τελευταίες ημέρες δείχνει να βρίσκεται εκτός ελέγχου. Φήμες τις τελευταίες ώρες θέλουν τον επιχειρηματία Κοπελουζο να έχει μπει εγγυητης...


για να παρει η εφημερίδα δάνειο υψους 20.000.000 ευρω. Το δάνειο να δίνεται από ομάδα τραπεζων πεζών και συγκεκριμένα από, Alpha bank, Eurobank, Marfin και Εθνική. 

Οι δανειστές ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, φέρονται να εχουν βάλει πολύ σκληρους όρους για να δώσουν τα χρήματα. Όμως ο επιχειρηματίας έχει... εκτόπισμα (όπως λένε χαρακτηριστικά στην αγορά) και ειδικά τώρα, μετά τη συμφωνία και με τη Forthnet έχει άλλο αέρα και μπορεί να ξεπεράσει και αυτό το σκόπελο.

Ακόμα ακούγεται οτι ήδη δόθηκε ενα εναντι ύψους 235 ευρώ στους μισθούς των εργαζομενων στην εφημεριδα που εχουν να πληρωθούν 53 ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κος Κοπελούζος είναι ιδιοκτήτης του Newsbeast αλλά και μέτοχος στο MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.