Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φουλ για στάση πληρωμών σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ...


Συνολικά 66, από τους 896, είναι οι οργανισμοί της Γενικής Κυβέρνησης που δεν είχαν αποστείλει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους καταστάσεις για την πορεία των οικονομικών μεγεθών τους τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ αυτών είναι...
 οργανισμοί του υπουργείου Μεταφορών (ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΘΕΛ ΗΣΑΠ , λιμενικά Ταμεία και πολιτιστικά ιδρύματα.

Όσοι δεν απέστειλαν στοιχεία, κινδυνεύουν με διακοπή της επιχορήγησης από τον προϋπολογισμό, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διακοπή επιχορηγήσεων, σημαίνει ουσιαστικά στάση πληρωμών. Σε δανειστές, προμηθευτές ή και προσωπικό. Και στάση πληρωμών, ακολουθώντας την συνεπαγωγή, σημαίνει αρχικά απεργία προσωπικού, μετά έλλειψη αναγκαίων υλικών, έως και αναστολή λειτουργίας... Ελπίζουμε να κάνατε καλές διακοπές γιατί αυτό που μας δείχνουν ότι έρχεται, δεν το έχει ξαναζήσει αυτή η χώρα!

(Τελευταία ελπίδα, το ενδεχόμενο να μας παραμυθιάζουν για να περιμένουμε το χειρότερο και να χαιρόμαστε με το κακό αλλά η κατάσταση - είναι αλήθεια - σοβαρεύει πολύ...)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.