Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μπαράζ ληστειών τα ξημερώματα στην Αθήνα


Έτρεχαν και δεν έφταναν τα ξημερώματα τα πληρώματα των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ., αφού οι ληστές έκαναν πάρτι, χτυπώντας 4 βενζινάδικα και 1 περίπτερο, πυροβολώντας και τραυματίζοντας έναν πολίτη...



Στις 3.57 στην Αθήνα, στην οδό Ανθ/γου Ρεγγούκου, 2 δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Κατά την διαφυγή τους, πυροβόλησαν 2 φορές στον αέρα.

Στις 4.36 στη Γλυφάδα, στη Λεωφ. Ποσειδώνος 44, 3 δράστες, αυτή τη φορά, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καύσιμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300€.

Στις 5.39 στις Αχαρνές, στη Λ. Δεκελείας, 2 άτομα εισέβαλαν πάλι σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή αυτόματων όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 6.00, στο 6ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, πάλι 2 άτομα, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, με την απειλή αυτόματων όπλων αφαίρεσαν από τον υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 3.41 στη Ν. Ιωνία, στην οδό Ελ. Βενιζέλου, ένας ληστής με την απειλή όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο περιπτέρου χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, ο δράστης απείλησε πελάτη, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο ζητώντας του χρήματα και όταν αυτός αρνήθηκε τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Δράστης διέφυγε και αναζητείται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.