Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Υπάρχει ακόμη αυτός ο "άφαντος"; Ο "τιμητής" του λαού, επιτέλους εμφανίστηκε;


"Η αναγνώριση ανεξάρτητου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους και η ειρηνική συμβίωσή του με το κράτος του Ισραήλ θα αποτελέσει καθοριστικό βήμα στην κατεύθυνση της ειρήνης και της προόδου όχι μόνο για τους λαούς της περιοχής αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Παλαιστίνης, βουλευτής Β Αθήνας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, σχετικά με την....


υποβολή αιτήματος αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ.

Πρόσθεσε πως «είναι καιρός να επικρατήσουν οι φωνές της λογικής και της καταλλαγής και να σταματήσει η ανίερη εκμετάλλευση του δίκαιου αγώνα των Παλαιστινίων και η χρησιμοποίησή τους για την προώθηση άλλων επιδιώξεων οι οποίες δεν προάγουν ούτε την ελευθερία, ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε το διεθνές δίκαιο, αρχές και αξίες με τις οποίες, άλλωστε, ορισμένοι όψιμοι συμπαραστάτες του παλαιστινιακού λαού έχουν αποδείξει ότι ελάχιστη αν όχι ουδεμία σχέση έχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.