Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσκεψη Ερντογάν στα Σκόπια


Ο Ερντογάν σφίγγει την θηλιά γύρω από την Ελλάδα. Στα Σκόπια μεταβαίνει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην χώρα, όπως ανακοινώθηκε. Ωστόσο, διπλωματικές πηγές διαβλέπουν την αγωνία της Άγκυρας να δημιουργήσει ένα τόξο συμμαχιών γύρω από την Ελλάδα...




Όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση των Σκοπίων, τον Τούρκο πρωθυπουργό υποδέχεται στο αεροδρόμιο των Σκοπίων ο Σκοπιανός ομόλογός του, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Οι δύο άνδρες θα επισκεφθούν τους χώρους του ανακαινισμένου κτηρίου του αεροδρομίου, την εκμετάλλευση του οποίου έχει αναλάβει από πέρυσι και για τα επόμενα 20 χρόνια, η τουρκική εταιρεία ΤAV.

Στη συνέχεια θα έχουν κατ΄ιδίαν σύσκεψη και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αντιπροσωπειών, στο κτήριο της κυβέρνησης των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.