Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλήψεις οπαδών της Μαρσέιγ και... της ΑΕΚ!


Στη σύλληψη 5 ατόμων, τριών Γάλλων και 2 Ελλήνων προχώρησε η αστυνομία, με ταυτόχρονη προσαγωγή άλλων 12 ατόμων, 10 Γάλλων και 2 Ελλήνων, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα...




στο Καλλιμάρμαρο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στα 5 πούλμαν επέβαιναν οπαδοί της ΑΕΚ, δεδομένου ότι είναι αδελφοποιημένοι οι σύνδεσμοι των δύο ομάδων, οι οποίοι και είχαν σκοπό να μεταβούν στο Καραϊσκάκη.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους οπαδούς οι οποίοι επιβιβαζόνταν σε 5 πούλμαν, ανάμεσα στους Γάλλους οπαδούς εντοπίστηκαν και φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι επιχείρησαν με αυτό το τρόπο να εισέλθουν στο γήπεδο.

Ακολούθησε μικρής έντασης επεισόδια με διμοιρία των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα οι Έλληνες φίλαθλοι να προκαλέσουν φθορές σε ένα από τα 5 πούλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.